Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma buyurmak yüküm ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; karşı sayısı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dairesel tasar çizim, ayak izini en aza indirirken semereli amudi harekete icazet verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar ciğerin pratik bir intihap haline getirir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıkan kötüın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü anında kapının rahat açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu sebeple bina içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele düzenındığında yangın Yangın kapısı istanbul bapsı özellikleri ortada;

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın kapıları alelumum merdiven foslukları, koridorlar ve potansiyel olarak kanatıcı maddeler yahut ekipman barındıran odalar arasındaki ciddi alanlara monte edilmektedir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları özellikle yangın sırasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile muktezi metres mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir sair unsur ise güvenlik adına ihtiyaç duyulan şineşeli contalardır.

Meydanında mütehassıs ve sertifikalı fonçılarımızın yardımları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Report this wiki page